Maksutavat

ilmainentoimitus.pngckeckout.png klarna2.pngPayPal-Standard-Logo
ennakko2.png

Pandailmapalloja tilauksiin!

ilmapallo.pngJaamme loput pandailmapallot kaikkien tilanneiden kesken niin kauan kuin ilmapalloja riittää.

Toimitustavat

toimarit.png

Viljamin Facebook

Osallistu ja vaikuta

arvonta.jpf

Instagram

paketti2.jpg

Tilaukset

toimitukset.png
Käsittelyssä 15.4 tulleet tilaukset

Uusimmat tuotteet

Puuvillatrikoo autot sinivihreä! !Lue lisää »
Puuvillatrikoo autot, valkoivihreä!Lue lisää »
Pusero KirahvitMausteiset värit, väljä ja mukava malli kivat sirot kirahvit, siinä ainekset tähänLue lisää »

Delivery charges are € 4.90 to Finland. If you would like to place an order outside Finland, please contact us by sending an email to viljaminpuoti@salutonova.fi

postilooda.jpg

Tilausohjeet

Viljamin Puodin tuotteita voi tilata Viljamin verkkokaupan ostoskorin kautta tai puhelimitse numerosta: puh. 040 5088 146 / Kirsti. Verkkokaupasta tilatessasi voit luoda oman asiakastilin Viljamin verkkokauppaan mutta tilaaminen onnistuu toki ilman rekisteröitymistäkin. Kaikkien tilaajien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Valittavissa olevat maksutapamme: 

 PayPal-Standard-Logo blue-black.png
115e9989a17839460d605a2319c9fd3d.png


PayPalilla tai verkkopankkipainikkeilla voit maksaa tilauksesi heti ja tilaus siirtyy automaattisesti käsittelyyn. Klarna laskulla laskutuslisä on 3,50e/tilaus. Muilla maksutavoilla maksaminen on veloituksetonta. Kimppatilauksissa Viljami leikkaa mielellään kankaat valmiiksi annettujen ohjeiden mukaan. Tilaukset postitetaan seuraavilla toimituskuluilla:

  • Postipaketti 4,90 euroa
  • Smart Post 4,90 euroa

Tilauksen tehtyänne saatte sähköpostiinne tilausvahvistuksen, josta voitte vielä tarkistaa tilaamaanne tuotteet ja niiden lukumäärän. Tilauksia toimitetaan jokaisena arkipäivänä ja normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Ruuhka-aikoina toimitusaika voi olla pidempi eli noin 1-7 arkipäivää.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossa osoitteeseen Viljamin Puoti, Salutonova Oy, Tillinpiha 2,02330 Espoo. Palautuksen maksaa asiakas, jonka jälkeen hyvitämme palautettavan tuotteen hinnan täysimääräisesti. Asiakkaalle ei muodostu palautuksesta muita kuluja kuin palautettavan tuotteen postitus meille.

Tarkemmat toimitusehdot sekä Rekisteriseloste