Maksutavat

ilmainentoimitus.pngckeckout.png klarna2.pngPayPal-Standard-Logo
ennakko2.png

Pandailmapalloja tilauksiin!

ilmapallo.pngJaamme loput pandailmapallot kaikkien tilanneiden kesken niin kauan kuin ilmapalloja riittää.

Toimitustavat

toimarit.png

Viljamin Facebook

Osallistu ja vaikuta

arvonta.jpf

Instagram

paketti2.jpg

Tilaukset

toimitukset.png
Käsittelyssä 15.4 tulleet tilaukset

Uusimmat tuotteet

TUKKUTARJOUS Duo-/Uno 13 /6.50 euroa metri ! Tukkutarjouksen myyntiyksikkö 10 metriä 13 €/ metri Kankaan nimi: PandatrikooLue lisää »
Neulepipo, Pöllö, FarkunsininenNeulepipo suomalaista käsityötä. Neulottu Schachenmayerin merino extrafine langastaLue lisää »
panda tuubikauluri, punainenTuubi on mitoitettu niin, että sen ympärysmitta vastaa päänympärystä. Voit huolettaLue lisää »
« Takaisin

DIY-Vaunuverho malli A, sinulle joka teet itse

Sinulle, joka teet itse!

Tuote sisältää valmiin Vaunuverhon  Canvas-sisustuspuuvillasta tehdyt osat valmiiksi leikattuina.  Siis  vaunuverhon ja sen sisäpuolelle vauvaa varten tulevan kuvan  Pandaperheestä. (Paketti ei sisällä vuorikangasta, monitoimirenkaita eikä nauhoja.)

Huom! Kuvassa on valmis vaunuverho!

kuva7_4.jpg

Kankaan suunnittelu Ulla-Maj Saarinen. Paksu canvaspuuvilla tekee vaunuverhosta riittävän jäykän niin  ettei se roiku tai lennä kovankaan tuulen mukana. Vuorikankaaksi käy ohut puuvillakangas.  Valmiissa  Vaunuverhossa on seitsemän mustaa monitoimirengasta, joilla se kiinnitetään vaunuihin. Niiden ja nauhojen kiinnittämiseen on valmiissa verhossa käytetty sirkkarenkaita. Renkaiden käyttö edellyttää kiinnisilitettävää vahvikekangasta. Pieni neliö jokaisen renkaan taakse riittää. 

Kangas  on 100% puuvillaa ja se pestään 40 asteessa. Kankaan tiheys on 280g neliömetri ja se kutistuu 3%

Varastossa
Hinta:18.20 €